Kvalitets vin til mange formål

eller BANKOVERFØRSEL

  • Fragt fra 70 kr.
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • Fri fragt i postnr. 8382
shopping-bag Indkøbskurv (0)
Varer: 0
Subtotal : 0,00 DKK
Se Kurv Betal

Om os

Con a´more Vinimport tog sin begyndelse for en del år siden, som en idé fostret mellem to gamle venner i en sen aftentime. Inspireret af en flaske Amarone årgang 1993, samt et godt stykke Gorgonzola, smurt på skiver af nybagt brød i et passende lag, faldt tankerne på at  import og salg af vine ville være en interessant ting at beskæftige sig med.

De fandt hurtigt ud af at mange andre i Danmark havde fået samme idé. Og straks meldte tanken sig: – ”Er der også plads til os” ? Det var der og det er der. Siden den officielle begyndelse i januar 1998 er Con a´more vokset stille og roligt. Fra det første sortiment med ”1 hvid og 4 røde”, fortrinsvis solgt til venner og bekendte, til et større sortiment af vine i flere afskygninger og prisklasser solgt til små og store private firmaer, foreninger, skoler og institutioner og selvfølgelig til den efterhånden støt voksende private kundekreds.

I løbet af foråret 2004, flyttede vi i nye lokaler i udkanten af Hinnerup og åbnede samtidig for salg til private en eftermiddag om ugen. I vores butik finder du et bredt udvalg af spændende vine fra små og mellemstore vingårde primært fra de europæiske vinlande, olivenolie, balsamico, pasta, honning, marmelader og andre gode ting.

Vore vine har løbende opnået  glimrende anmeldelser i diverse tidsskrifter , bl.a. i WWW. Vinavisen.dk og finansbureauet

 

Con a´more Vinimport vil til stadighed arbejde på, at udbrede kvalitetsprodukter fra mindre vingårde, ”håndlavet” vin med karakteristika og egenart. Livet er for kort til andet !

Vi mener selv vi holder et meget højt serviceniveau hvor seriøs rådgivning og god tid til alle kunder – store som små – er nogle af nøgleordene.

Fra maj 2014-2018 har Con a’more været ejet af Niels Søndergaard og Birthe Sloth (Jens Bendix’ enke). Birthe udtrådte efter Con a’mores 20-års jubilæum. Som hjælp til firmaets drift har Allan Kendahl Døj stillet sig til rådighed med sin store erfaring og vinkendskab. Ligeledes indgår Vivi Søndergaard i firmaets regnskabsdel.