Kvalitets vin til mange formål

eller BANKOVERFØRSEL

  • Fragt fra 70 kr.
  • Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • Fri fragt i postnr. 8382
shopping-bag Indkøbskurv (0)
Varer: 0
Subtotal : 0,00 DKK
Se Kurv Betal

Om os

Baggrund og start:

Con a’more Vinimport tog sin begyndelse for en del år siden, som en idé, fostret mellem to gamle venner (Jens Bendix og Preben Jakobsen) i en sen aftentime. Inspireret af en flaske Amarone, årgang 1993 til et godt stykke Gorgonzola på nybagt brød, faldt tankerne på, at import og salg af vine ville være en interessant ting at beskæftige sig med!

De fandt hurtigt ud af, at mange andre i Danmark havde fået samme idé. Og straks meldte tanken sig: – ”Er der også plads til os”? Det var der, og det er der. Siden den officielle begyndelse i januar 1998, er Con a’more” vokset stille og roligt. Fra det første sortiment med ”1 hvid og 4 røde”, fortrinsvis solgt til venner og bekendte, til et større sortiment af vine i flere afskygninger og prisklasser, solgt til små og store private firmaer, foreninger, skoler og institutioner og selvfølgelig til den efterhånden støt voksende, private kundekreds.

Lokaleudvidelse og ændring af personkreds:

I løbet af foråret 2004 flyttede Con a’more til større lokaler i udkanten af Hinnerup, på Møllevej 19, og åbnede samtidig for salg til private en eftermiddag om ugen. Samtidig blev Niels Søndergaard, som har bopæl i samme ejendom, en del af firmaet. Preben Jakobsen trak sig ud i forbindelse med flytning til udlandet.

Siden maj 2014 har Con a’more været ejet af Niels Søndergaard og Birthe Sloth (Jens Bendix’ enke). Og som hjælp til firmaets drift har Allan Kendahl Døj stillet sig til rådighed med sin store erfaring og vinkendskab. Ligeledes indgår Vivi Søndergaard i firmaets regnskabsdel.

Vore vine har løbende opnået glimrende anmeldelser i diverse tidsskrifter.

Con a’more Vinimport vil til stadighed arbejde på at udbrede kendskabet til kvalitetsprodukter fra mindre vingårde, ”håndlavet” vin med karakteristika og egenart. Livet er for kort til industrivine, som ikke er tappet på flasker af vinbonden selv.

Vi mener selv, at vi holder et meget højt serviceniveau, hvor seriøs rådgivning og god tid til alle kunder – store som små – er nogle af nøgleordene.

Udover betjening i en (kort) åbningstid, holder vi åbent efter aftale, og vi afholder arrangementer i form af vinsmagninger, fredagsbar hver 4. fredag, winemakers dinner engang årligt samt koncerter ca. 4-6 gange årligt.