• Kvalitets vin til mange formål
  • Fri fragt ved køb over 1.000 kr.
  • Fri fragt i postnr. 8382 Hinnerup
  • Møllevej 19, 8382 Hinnerup

Om Con amore vin.

Om Con amore Vinimport.

Con amore Vinimport blev stiftet af Jens Bendix og Preben Jakobsen i 1998 som en idé, forstret af 2 gamle venner i en sen aftentime. Tankerne faldt på, at import og salg af vine ville være en interessant hobby at beskæftige sig med.
De fandt hurtigt ud af, at mange andre i Danmark havde fået samme idé – og tanken meldte sig – Er der også plads til os? Det var der, og det er der!
Siden den officielle start i 1998 er Con amore stille og roligt vokset, og i 2004 flyttede vi til de nuværende lokaler på Møllevej 19 i Hinnerup. Samtidig åbnede vi for salg til private. Udvalget bestod dengang som nu af spændende vine fra små og mellemstore vingårde, primært fra europæiske vinlande, og primært fra vingårde, vi har besøgt.
Vi har en producent, der har været leverandør fra starten i 98, og hvor vi stadig har eneimport, andre har været med i mange år, men også nye kommer til.
Kvaliteten er skabt gennem et højt serviceniveau, hvor seriøs rådgivning og god tid til alle kunder – store som små – er nogle af nøgleordene.
Jens Bendix var en kendt musiker med et stort netværk i branchen, og i 2005, hvor Niels Søndergaard trådte ind i ejerkredsen i stedet for Preben Jakobsen, udvidede Jens og Niels Con amore’s portefølje til også at tilbyde intim-koncerter med spændende ind- og udenlandske kunstnere, der er villige til at ”spille på døren”.
Derudover afholdes vinsmagninger i lukkede kredse, som f.eks. grundejerforeninger, idrætsforeninger o.lign.
Con amore har været ramt af to tragiske og alt for tidlige dødsfald i ejerkredsen. Først Jens Bendix i 2014, siden Niels Søndergaard i 2020. Det har naturligt givet anledning til udskiftninger i ejerkredsen, hvor Michael Hejlskov Jakobsen som fast kunde resolut sprang til i foråret 2020 som medejer sammen med Niels’ hustru, Vivi Søndergaard.
Allan K. Døj har fra 2014 været en stor del af firmaets drift, og ikke mindst vidensbank, idet Allan har beskæftiget sig professionelt med vine i 20 år. Da vores kongstanke i Con amore netop er seriøs rådgivning, stor vinviden, højt serviceniveau og god tid til alle kunder, store som små, er Allan pr. 1.10.21 som en naturlig del blevet en del af ejerkredsen og har afløst Michael. Allan er nu således medejer sammen med Vivi.

Smiley-ordningen.